Regler for Kampe

Før Kampen

Alle spillere og trænere mødes i “Match Meet”-kanalen på Valorant List Nobililty (DK) – Discord-server.
Her afklares eventuelle tvivlsspørgsmål, før kampen sættes i gang.

§A Kampen

§A1 En kamp udkæmpes i et bedst-ud-af-tre format (Bo3).
§A2 Spilformatet er Custom Game med følgende settings:
Allow Cheats: OFF
Tournament Mode: ON (Tactical Timeouts er tilladt)
Overtime: ON
Play Out All Rounds: OFF
Hvis holdene ikke bliver ENIGE om en anden server, så spilles på Frankfurt 1.
§A3 Det er tilladt at have observers såfremt det bruges til offentlig tilgængelig streaming af kampen. Begge hold skal inden kampen være oplyst om hvor stream’en vises. Observers SKAL overholde følgende regler:
§A3.1 Absolut ingen kontakt til holdene under kampen (skift mellem maps undtaget)
§A3.2 Der er minimum 30 sekunders delay på stream.
Valorant List of Nobility forsøger at streame så mange kampe som muligt – eventuelt via hosting af andre kanaler.
§A4 Det er tilladt at have en coach som kigger med in-game. Coach skal være muted, mens spillet kører og må ikke give spillerne taktiske instrukser på tekst eller tale. Dog må coach undtagelsesvis unmute kortvarigt for at stoppe store uenigheder eller begyndende toxicity på holdet. Coach må gerne unmute og diskutere taktik med holdet i tactical timeouts og mellem maps.
§A5 Maps vælges ved følgende ban-pick-metode (Ascent, Bind, Breeze, Fracture, Icebox, Haven og Split):
1. Udfordrer ban’er et map
2. Forsvarer ban’er et map
3. Udfordrer ban’er et map
4. Forsvarer ban’er et map
5. Udfordrer pick’er første map
6. Forsvarer pick’er andet map
7. Det hold som IKKE har valgt map, vælger at starte som Attack eller Defend.
Hvis map 3 bliver aktuelt:
8. Det sidste map, som ikke er blevet spillet eller ban’et, spilles.
9. Udfordrer vælger Attack eller Defend.
§A6Hvis et hold eller en spiller har alvorlige tekniske problemer, så skal der skrives “P” for Pause i chatten hurtigst muligt, så Lobby-lederen kan pause spillet.
Gyldige årsager til pause er f.eks. internet nede, PC crash og lign. Man kan IKKE kalde en pause hvis man eksempelvis alt-tab’er sig ud af spillet ved en fejl eller glemte at gå på toilet inden kampen eller i pausen.
§A7 kampen starter senest 15 minutter efter det aftalte kamptidspunkt. Hvis en spiller ikke er mødt op eller har tekniske problemer, så kan et hold forlange at kampen startes. Spilleren som ikke var klar kan komme ind i kampen senere mellem maps, hvis han er blevet klar i mellemtiden.
§A8 Bugs/exploits på denne liste gælder. Dvs. Bugs/exploits markeret med Banned på listen, må de IKKE benyttes.
§A9 Såfremt map 3 skal spilles, er der 10 minutters pause mellem map 2 og map 3.

§B Holdene

§B1 Et hold består af 5-8 spillere – 5 spillere + evt. 3 reserver. Der må skiftes ud mellem maps. Alle spillere skal fremgå af holdets Roster-side her en time før kampen, og spilleren skal spille med sin egen main acount (ingen smurf accounts). Alle in-game navne skal være identiske med navne på rosteren. Ændringer til holdets roster indsendes her. Såfremt det sker kort før kampens start, så kontakt SweimanN#1897 via Discord.
§B2 En spiller må kun spille for holdet såfremt han/hun på kampdagen er tilknyttet organisationen.
§B3 En spiller må ikke flytte til et lavere rangende hold i List of Nobility den første måned efter en afsluttet kamp (en reserve, som ikke kommer i kamp, må gerne spille for et lavere rangerende hold). En spiller må til enhver tid flytte til et højere rangerende hold, såfremt han/hun er tilknyttet organisationen.
§B4 Dog må en spiller udlånes til et højere rangerende hold som stand-in ved én kamp uden at §B3 træder i kraft, men ved udlån to kampe i træk træder §B3 i kraft, og spilleren kan ikke spille for sit oprindelige hold den kommende måned. Udlån/stand-in SKAL være oplyst til Munkeordnen og modstanderen inden kampen starter.
§B5 Samme regel som §B4 gælder ved udlån/stand-in fra højere rangerende hold, men er kun tilladt såfremt modstanderen accepterer det, og niveauforskellen mellem lånte spiller og holdet skal minimeres.
§B6 Hvis en organisation har mere end to hold med på listen, så kan en spiller kun rykke til det nærmeste hold længere nede på listen, og skal i øvrigt overholde §B3-§B6.